fbpx

O NÁS

KDO JSME

Jsme přední dodavatel soft play dětských koutků a nafukovacích atrakcí pro váš event. Našim cílem je vytvořit dětem bezpečné a kreativní prostředí a proměnit tak každou událost v ten nejkrásnější zážitek.

dětský bazének s míčky
dětský koutek k pronájmu

CO JE SOFT PLAY

Hrací set, který je vyroben z kvalitní EPE pěny a umožňuje dětem bezpečně plazit, lozit, skákat a objevovat. Soft play set je určen všem dětem až do předškolního věku. Prostřednictvím soft play rozvíjí fyzické dovednosti, motoriku a kreativní myšlení. Náš dětský koutek krásně doplní narozeninovou oslavu, svatbu nebo třeba také balónkovou výzdobu všech možných variací.

 

Soft play se hodí pro nejrůznější typy událostí:

Svatby

Firemní a PR eventy

Křtiny

Dětské dny

Oslavy

Tematické party

Baby showers

Festivaly

DĚTSKÝ KOUTEK K PRONÁJMU

Nechte vaše děti zazářit a připravme jim dětský koutek, na který jen tak nezapomenou.

AŽ KE DVEŘÍM

Přivezeme zábavu kamkoliv. Mohou to být salónky a zahrádky restaurací, bytové a domovní prostory, zahrady, chalupy, komerční prostory. Zkrátka místa, kde se vy a vaše děti budete cítit dobře.

FULL SERVIS

O vše se postaráme. Našim záměrem je poskytnout dětem zábavu a zajistit maximální komfort pro rodiče. Proto soft play přivezeme, nainstalujeme, deinstalujeme a následně vyčistíme a připravíme pro další pronájem.

BEZPEČNOST 
A ČISTOTA

Náš produkt je vyroben z odolné EPE pěny, což z něj dělá bezpečné herní prostředí. Při správném dozoru je riziko úrazu minimální a dítě tak může bez obav prozkoumávat vše, co je kolem něj. Softplayádu po každé akci důkladně čistíme. Používáme přípravky šetrné pro děti.

Proč jsem založila 
Softplayádu

Jsem máma a s příchodem dítěte jsem si uvědomila, jak těžké je skloubit společenský život s nároky našich malých ratolestí. Všimla jsem si, že se na ně při organizaci eventů často zapomíná nebo je velmi náročné pro ně akci přizpůsobit. V České republice je navíc omezené množství zařízení, které nabízí dětské koutky a zároveň dostatečně kvalitní zázemí pro dospělé. Proto jsem se rozhodla pro založení Softplayády, která je řešením pro všechny, kteří pořádají společenskou událost a nechtějí dělat kompromisy ve výběru místa konání. Nejen děti, ale i jejich rodiče si zaslouží prožít významné momenty s úsměvem na tváři.