fbpx

ČASTÉ DOTAZY

Hrací set, který je vyroben z kvalitní EPE pěny a umožňuje dětem bezpečně plazit, lozit, skákat a objevovat. Kromě samotné bezpečnosti má i další výhody, například rozvíjení psychomotorických dovedností. Součástí soft play setu je vždy podložka, nábytek, bazén s míčky a soft play bloky, z kterých si děti mohou udělat opičí dráhu. Dále nabízíme nespočet dalších komponent, které se dají k setu přiobjednat. Vše najdete v sekci Balíčky.

Především pro děti ve věku 0-5 let. Pro děti do dvou let doporučujeme malý set, který přizpůsobíme jejich dovednostem. Pro starší děti se hodí velký set s možností přidání skákacího hradu, balónkového domu, autodráhy a trampolíny. Velký set doporučujeme i v případě většího množství dětí (4 a více). Napište nám do komentáře k objednávce, pro jak staré děti budeme set instalovat, a my vše rádi přizpůsobíme.

Jasně! Rádi bychom dětem dělali radost v jakémkoli ročním období. Venkovní plocha musí být rovná, suchá, čistá a bez kamenů. Venku doporučujeme vyhradit pro soft play stinné místo. V případě vnitřního užití potřebujeme vědět možná omezení, abychom si vše mohli předem naplánovat (např. speciální rozměry místnosti, ztížený přístup do nemovitosti, parkování).

Standardní doba pronájmu jsou 4 hodiny s možností prodloužení dle domluvy za 1000 Kč/hod. Pro větší eventy nabízíme balíček All Inclusive na celý den. Pokud plánujete tedy větší narozeninovou oslavu nebo svatbu s dětmi, celodenní All Inclusive balíček je ta správná volba.

Pouze balónkový dům nebo soft play set lze objednat samostatně. Doplňky se tedy dají přikoupit pouze k těmto položkám.

Při rezervaci zaplatíte 50 % zálohu z celkové částky pronájmu vybavení. Tato záloha je nevratná a slouží k závazné rezervaci termínu. Druhou polovinu platby je potřeba uhradit 3 dny před plánovanou akcí  prostřednictvím platební karty karty nebo bankovním převodem. Informace k platbě vám vždy dojdou na uvedený email.

V případě deštivého počasí soft play venku neinstalujeme. Vřele doporučujeme mít záložní plán pro vnitřní použití. Pokud akci zrušit i tak musíte, rádi vám rezervaci přesuneme na jiný den nebo převedeme na jinou osobu.

Podle velikosti zvolené Softplayády přijedeme hodinu až dvě před akcí set nainstalovat. Mějte prosím nachystanou vratnou kauci 5000 Kč, která vám bude po akci vrácena a bude sloužit ke krytí případných škod způsobených nevhodným užíváním. Samotná akce by měla probíhat mezi 10-19 hod. Po skončení akce přijedeme, vše zkontrolujeme, složíme a připravíme pro další pronájem.

Vratná kauce slouží k ochraně našeho majetku. Pokud je hrací set používán doporučeným způsobem a je při vyzvednutí v dobrém stavu, kauci vám samozřejmě v plné výši vrátíme. To znamená, že nechybí míčky v suchém bazénku, nejsou ulomené ani protrhnuté součástky, materiál není nijak poškozen a znečištěn jídlem, barvami, blátem apod. Prosím dodržujte naše pokyny a doporučení. ​

Cena zahrnuje veškerý servis včetně pronájmu, dopravy v rámci Prahy a Brna, instalace, deinstalace a čištění. Doba pronájmu jsou 4 hodiny. Lze domluvit prodloužení za 1000 Kč/hod. Nad rámec ceny je doprava mimo Prahu a Brno, a to za dodatečný poplatek dle vzdálenosti od města. 

Ano, pokud budeme schopni vyhovět vašim požadavkům, rádi vám změny provedeme. Avšak kontaktujte nás prosím alespoň týden před plánovanou akcí.

Před akcí bude několikrát komunikováno, že u soft play hřiště musí být přítomna vždy alespoň jedna dospělá osoba, která za děti zodpovídá. Bez podepsání tohoto formuláře bohužel nemůžeme službu poskytnout. Pokud chcete mít maximální pohodlí, je možnost si dozor (1-2 osoby) u nás pronajmout.

Pravidla softplayády

Pro děti ve věku 0-5 let

Boty si vyzouváme

Žádné jídlo a nápoje

Žádné pastelky a barvy na obličej

Žádné konfety a třpytky

Dohlíží alespoň 1 dospělá osoba

NENAŠLI JSTE ODPOVĚĎ? 
NAPIŠTE NÁM

Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.